Rezidence Brodce

Vše na dosah ruky

Lokalita projektu

Skvělá dostupnost města i přírody

Rezidence Brodce vzniká v městysu Brodce nad Jizerou, kde vytvoří zcela novou ulici v klidné části této obce. Umístění projektu nabízí jak skvělé spojení s centrem města, tak i s přírodou. Dolní Pojizeří, kde se Brodce nachází, nabízí opravdu pestré volnočasové vyžití jako jsou turistika, cykloturistika anebo lyžování.

Lokalita

Objevujte krásy okolní krajiny

Dolní Pojizeří nabízí mnoho krásných míst na procházky po malebných loukách, lesích, nebo třeba podél břehu řeky Jizery, která je také vyhledávanou lokalitou pro rybaření. Navštívit můžete i jen několik kilometrů vzdálený Český Ráj a pohoří Krkonoše.

Lokalita

Umístění a okolí projektu

Městys Brodce nad Jizerou nabízí pestrou občanskou vybavenost. Přímo v městysu se nachází základní škola a mateřská školka, pošta, autobusová zastávka, restaurace, obchod s potravinami, chovatelské potřeby, autoservis, čerpací stanice, lékař, veterina, kadeřnictví, kosmetika nebo třena knihovna. Pokud vás láká kultura, určitě oceníte divadlo, kino, muzeum anebo třeba hrad v 10 minut vzdálené Mladé Boleslavi, kde najdete i další občanskou vybavenost.